Om oss

Välkommen till en sida som kommer att skriva om allt mellan himmel och jord. Vi kommer att ta oss an enklare ämnen och områden och skriva om exempelvis städning – hur lyckas du med flyttstädningen? – och om träning och kost: vilka träningsformer ger snabbast resultat och vilken kost mår egentligen kroppen bäst av?

Utöver detta så backar vi inte för tyngre ämnen. Vad sker egentligen vid en vårdnadstvist? Hur ska man agera om man misstänks för ett narkotikabrott och vilket stöd finns om man blivit utsatt för ett sexuellt övergrepp? Här kommer du som läsare även att få ta del av ny teknik. Hur pass säker är en investering i en elbil? Solceller – kan man installera sådana även i Norrland? Vilken gamingdator ger mest valuta för pengarna? Vi går igenom allt detta och mycket, mycket mer.

Målet är att alltid skriva faktabaserat. Vi vill att du ska lära dig nya saker och vi vill inte bidra till att en massa missuppfattningar får vingar och sprids över internet. Varje skribent har ett personligt ansvar i att faktakolla texterna innan de publiceras. Vi vill ge dig sanna, ärliga och faktabaserade texter som du kan använda dig av i din vardag. Du ska alltid kunna gå in på den här sidan och hitta någonting nytt och spännande. Välkommen!